ISP publikon foton: 2-3 deputetë në Kuvend

0
45
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

18 maj, 4 ditë pas zgjedhjeve, në të cilat u regjistrua pjesëmarrja më e ulët historike në një proces zgjedhor, pamjet nga punimet e parlamentit tregojne se ne sallë janë jo më shumë se 4 deputetë. Ky fenomen është bërë shkak që instituti i studimeve politike ta konfirmojë këtë fakt dhe ta publikojë atë.

Zjarr Tv Ad