Izraeli shkatërron tunelin e Hamasit

0
57

Ushtria Izraelite njoftoi sot se ka gjetur dhe shkatërruar një tunel të organizatës islamike palestineze Hamas, e cila është gërmuar nga Gaza në territorin izraelit.

Sipas ushtrisë Izraelite, tuneli ishte një kilometër i gjatë dhe ishte 200 metra në territorin e Izraelit.

Ky është tuneli i 15-të i Hamasit i zbuluar dhe shkatërruar nga ushtria izraelite.