Ja cilat janë arsyet se përse u shkarkua nga detyra Artan Shkëmbi

0
5

Vetëm pak muaj pasi rezultoi i pastër në tre shtyllat e vettingut, drejtori i Drejtorisë Qëndrore, në departamentin e policisë Kriminale në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë, Artan Shkëmbi është pezulluar nga detyra.

Bëhet me dije se pezullimi është marrë me vendim të GJKKO-së për korrupsion dhe nxjerrje të sekretit hetimor.

Gjykata e Posaçme ka vendosur pezullimin nga detyra të Artan Shkëmbit. Kërkesa është berë nga SPAK.