Ja kush është “qytetari dixhital” i Sali Berishës (FOTO)

0
1353
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Profili në rrjetin e tij social është përherë plot me denoncime që nisin me fjalët “qytetari dixhital”. Kjo është mënyra që ka zgjedhur ish kryeministri Berisha për të bërë publik informacione, të vërteta, gjysëm të vërteta ose gënjeshtra duke përdorur burimet e tij.

Por lind pyetja se kush është ky “qytetari dixhital”… dhe një përgjigje për këtë e ka dhënë përmes një fotoje portali Jeta Osh Qef. a.k

13220112_10209425305215354_2138736104_n

Burimi : / Javanews.al


Zjarr Tv Ad