Ja sa fitojnë yjet e filmave pornografik (Foto +16)

0
3962
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Padyshim që nuk është një punë e zakonshme dhe as paga nuk është mesatare, prandaj sa mendoni që paguhen ato?

Industria e filmave pornografik është globale dhe çdo sekondë janë duke shikuar filma pornografik rreth 28,000 njerëz anë e mbanë botës.
Sipas CNBC, të cilët kishin kontaktuar me disa yje të filmave pornografik, thuhet se rroga e tyre e kap 6 shifrorin.
Ndryshe nga Hollywood, femrat bëjnë më shumë para sesa meshkujt në industrinë e filmave pornografik, raporton lajmi.net.
Man-filming-woman-in-bedroom-405027Përderisa aktoret më me përvojë marrin me miliona brenda vitit, aktoret e reja në këtë industri paguhen vetëm disa qindra funte për skenë.
Një aktore e filmave pornografik paguhet rreth 560 – 700 funte për një skenë ‘tradicionale’ me një mashkull, transmeton lajmi.net.
Mirëpo, aktoret më me emër paguhen deri në 1,400 funte për një skenë.
Ndryshe nga këto, aktoret e reja pa reputacion mund të paguhen vetëm 210 funte.
Sidoqoftë, aq më ekstreme puna aq më shumë para paguhen.Woman having orgasm
Një aktore mund të paguhet deri në 1,750 funte nëse bën punë më të pazakonshme.
Ndërsa meshkujt paguhen 350 deri 420 funte për një skenë apo për një ditë.
Meshkujt që janë yje pornografik e që janë më me emër, mund të paguhen edhe deri në 1,050 funte për skenë, raporton lajmi.net.Man and woman on bed
Regjisori i një filmi pornografik të metrazhit të gjatë mund t’i fitojë 1,050 deri 2,000 funte në ditë, ndërsa skenaristi i merr vetëm deri në 280 funte.
Kameramani paguhet 500 funte ndërsa grimerët dhe fotografët kah 350 funte. /lajmi.net
Woman-having-orgasm-405048

Zjarr Tv Ad