Ja si duket bota nga syte e zogjve [Foto]

0
774
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nëse keni ëndërr që të udhëtoni nëpër botë dhe ta shihni atë me syrin e një zogu, AirPano e realizon këtë ëndërr duke sjellur një numër fotografish të këtij lloji.
AirPano përbëhet nga një numër i fotografëve dhe udhëtarëve të specializuar rusë të cilët udhëtojnë në vendet më të bukura të botës për të realizuar fotografi mahnitëse nga ajri.
“Zakonisht realizojmë fotografitë tona nga një helicopter, porn a pëlqen që të fotografojmë edhe nga aeroplani, tullumbacja me ajër të nxehtë ose helikopter të kontrolluar nga radio” janë shprehur nga AirPano.
Gjëja më interesante është se ata kanë një qasje shumë atraktive duke përdorur një rrotullim 360 gradë të fotografive në mënyrë që ata që i shohin të kenë idenë se si ky vend duket nga të gjitha anët duke u ndjerë kështu se edhe e kanë vizituar atë.
Më poshtë ju sjellim disa nga këto fotografi të realizuar nga perspektiva e zogjve.

Zjarr Tv Ad