Jeni në pritje të një fëmije? Hidhuni një sy emrave më të bukur të 2018

0
129

Emri i fëmijës është dhe një ndër etapat që shpesh të gjithë prindërit kanë hezitime.

Ky është një vendim me përgjegjësi të madhe, pasi me të fëmija juaj do të prezantohet gjithë jetën!

Janë emrat më të vecantë të 2018:

 

Emrat për vajza:

 

 1. Axel
 2. Faysal
 3. Pegah
 4. Beckett
 5. Jett
 6. Fifer
 7. Winnie
 8. Daliah
 9. Vega
 10. Midge
 11. Presley
 12. Finley

Emrat e djemve:

 1. Binx
 2. Zane
 3. Irvin
 4. Morrison
 5. Winston
 6. Edison
 7. Wilber
 8. Clyde
 9. Wiley
 10. Ellingwood
 11. Niko
 12. Cael