Jepet alarmi në mbarë botën! Prindër, bëni kujdes kjo sfidë mund te shkatërroje femijët!

0
41

Prindërit këshillohen që të kontrollojnë vazhdimisht telefonin dhe rrjetet sociale të fëmijëve të tyre. Nëse ju vjen një njoftim nga kjo lojë e quajtur “Momo” dhe me fotografinë e kësaj kukulle