Ka ndërruar jetën bosi i një bande në New York

0
61

Ish-shefi i një bande të madhe krimi në New York, ka ndërruar jetë pasi ka shërbyer 33 vjet burg prej 139 vjetësh. Avokati i Carmine Persico tha se ai vdiq nga komplikime që lidheshin me diabetin. Ai la një grua, dy fëmijë dhe 15 nipër e mbesa. 85-vjeçari njihej si “The Snake” një pseudonim që ai thuhej se e urrente. Ai mendohet të ketë vazhduar të drejtojë organizatën e tij kriminale nga prapa hekurave, duke e bërë një prej udhëheqjeve më të gjata të histori.