Kafe përpara se të bëni Pazar? Lëreni më mirë për më vonë, ja cfarë thonë studjuesit

0
46
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Pirja e një pije me kafeinë përpara se të bëni Pazar mund të jetë dicka që ju tundon, por kujdes.

Pirja e nje kafeje apo një pije tjetër me kafeinë mund t’ju çojë në blerjen e më shumë artikujve dhe në rritjen e shpenzimeve. Sipas një studimi të bërë nga shkencëtarët, pjesë e të cilit kanë qënë grupe të ndryshme vullnetarësh. Është arritur në përfundimin se njerëzit që pinin një kafe para se të benin një blerje kishin më shumë gjasa të blinin produkte të shtrenjta si qirinj aromatik, aroma dhe sende dekorimi apo produkte të tjera të cilat nuk i kishin planifikuar.

Ndryshe qëndronte situate me ata që zgjodhën të pinin ujë apo pije të tjera të cilat nuk përmbanin kafeinë. Këta persona ishin shumë më të përmbajtur me blerjet dhe shpenzimet e tyre.

Zjarr Tv Ad