Kallashi përshëndet femrat rivale që fryhen me ‘belfie’

0
3068


Kallashi është kthyer në ‘ikonën e striptizës’ në Shqipëri, duke tërhequr drejt vetes vëmendjen e shumë shqiptarëve. Valltarja kryesore në “Kobra City”, duket se dëshiron t’ia bëjë të qartë të gjithë atyre që postojnë foto dhe ‘krekosen’ me të pasmet e tyre, se kush është ‘mbretëresha e të pasmeve të mëdha’. Dhe për t’i ‘vënë kapakun’ këtij diskutimi, Kallashi ka shpërndarë 11 foto për revistën Kosovarja, ku tregon hiret e saj të bëshme. Këto janë ‘belfie’ të denja për t’u postuar në rrjete sociale.