Kanë rezultuar pozitiv 3 prokurorë/ Në punë vetëm administrata/ Mbyllen dyert e Prokurorisë së Tiranës për qytetarët

0
8

TIRANË– Prokuroria e Tiranës mbyll dyert për një periudhë 15 ditore për qytetarët, pas konfirmimit pozitiv me COVID-19 të 3 prokurorëve.

Asnjë qytetar dhe avokat nuk do të lejohet të futet brenda, por në punë do të jetë vetëm administrata.

Tre prokurorët u konfirmuan me COVID-19, 4 ditë më parë.