Kaos me shërbimet online/ Ja çfarë ndodh kur e-Albania të thotë të përdorësh telefonin…

0
274
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Prej datës 1 maj janë mbyllur zyrat e shërbimit fizik për qytetarët në institucionet shtetërore, ndërsa çdo dokument do të ofrohet online.

Por mbyllja e zyrave ka shkaktuar kaos dhe paqartësi kryesisht për pensionistët, të cilët nuk akses në internet.

Për të parë se çfarë ndodh kur e-Albania të thotë të përdorësh telefonin për të kryer shërbime ndiqni linkun e mëposhtëm:

Zjarr Tv Ad