Kapen 15 klandestinë në Kukës, donin të shkonin në Kosovë

0
6

Policia e Kukësit ka kapur 15 klandestinë të cilët kishin destinacion Kosovën.

Klandestinë me shtetësi kurde dhe siriane u kapën tek ura e Drinit të Zi mbrëmjen e djeshme. Në mesin e klandestinëve janë 4 gra e fëmijë.