Kapet peshkaqeni 3 metra i gjatë në Sazan

0
96

Kapet peshkaqeni “ Dem “ me nje gjatesi rreth 3 metra dhe nje peshe prej 100 kg. Peshkaqeni u kap tre milje ne veri te ishullit te Sazanit ne nje thellesi prej 400 metra.Peshkaqeni “Dem” eshte i i rrezikshem pas atij te quajtur Peshkaqeni i Bardhe.Sipas specialisteve ndryshimet klimaterike kane sjelle kohet e fundit gjallesa te panjohura. Edhe një vit më parë një specie e tillë është kapur afër Himarës.