Kapshticë, kapen 21 refugjatë në fshatrat kufitarë, 13 prej tyre anëtare të një familje

0
5

Në Kapshitcë, është rritur numri i hyrjes së emigrantëve të paligjshëm në kufirin e gjelbër.

Trembëdhjetë prej refugjatëve të kapur janë anëtarë të së njëjtës familje. Refugjatët janë marokenë, sirianë dhe irakian.

Gjatë muajit shtator ka pasur dyndje të hyrjes së refugjatëve, kryesisht në dy fshatrat kufitarë ,Trestenik dhe Vernik.