Karamuço: Janë nxjerrë në shitje bisedat e 540 mijë shqiptarëve në WhatsApp

0
92
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Eksperti i kriminalistikës, Ervin Karamuço ka denoncuar një tjetër shkelje të privatësisë, ku sipas tij, 540 mijë shqiptarëve që përdorin aplikacionin WhatsApp, po ju shiten komunikimet që kanë kryer gjatë vitit të kaluar.

Karamuço shton se këto të dhëna dhe komunikime janë nxjerrë në shitje në darkweb dhe e cilëson një dëm katastrofik të privatësisë.

“504 mijë shqiptarëve përdorues të aplikacionit whatsup, po ju shiten në darkweb të gjitha komunikimet që kanë kryer gjatë vitit të kaluar. Një tjetër dëm katastrofik i privasisë…”- shkruan Karamuço në Facebook.

Zjarr Tv Ad