Katër fëmijë mes 174 të infektuarve me COVID 19

0
6

Mes 174 të infektuarve me koronavirus në vendin tonë, 4 raste janë të moshës pediatrike, kontakte të rasteve pozitive.

Mësohet se dy prej tyre janë nga Tirana dhe dy nga Lezha. Të katërt ndodhen në vetëkarantinuar në shtëpi.

Ministria e Shëndetësisë në raportimin e sotëm tha se fëmijët janë pa shenja klinike dhe në gjendje të mirë shëndetësore.