KEIDA – Brunia e bukur e “Shkruaje në Akull”/”Për famë do të…”(VIDEO)

0
364
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ditët e sotme është e rëndësishme që të kesh një profil instagrami mjaft të shikuar që ti të cilësohesh “e famshme”.

Ajo çfarë i kushtojnë një pjesë të rëndësishme të kohës femrat janë mënyra sesi do të vishen,pjesa e make up-it,qëndrimi për të shkrepur një fotografi të mirë.

Pra të promovosh veten në rrjetet sociale “TIK-TOK,INSTAGRAM,FACEBOOK”etj janë kthyer në një qëlllim për të tërhequr vemendjen.

Këtë fakt na e ka treguar dhe velina jonë bukuroshe Keida Çakmashi e Shkruaj në Akull, ku na dha një shembull se si veprojnë vajzat ditët e sotme.

Për të patur një karrier televizive duhet që ti kushtosh më tepër vëmendje look-ut të jashtëm,edhe nëse nuk ke lexuar kurrë një libër gjë që sot për sot nuk ka më vlerë!.M.Cekani

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...