Keqkuptim i rrallë mes dy shqiptarëve në Facebook (Foto)

0
2616
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një keqkuptim mes dy shqiptarëve në një bisedë në Facebook është bërë hit në rrjetet sociale.
Biseda fillon krejtësisht e qetë dhe në mënyrë normale, por pastaj ajo kalon në ofendime e sharje, krejt kjo për shkak të një gabimi në të shkruar.

Njëri nga personat e paidentifikuar duket se kishte për të fluturuar në Austri, dhe kështu tjetri kërkon që me vete t’ia merr edhe gruan – pasi ky i fundit thotë se nuk ka karburant në veturë për ta dërguar gruan në aeroport.

Por, ai gabon në shkrimin e një fjale dhe në vend se t’i thotë “A priton me ma qu gruen” ai i thotë “A priton me ma q*” – gabim ky në të shtypur, pasi shkronja “u” ndodhet afër shkronjës “i”.

Dhe pastaj pas këtij keqkuptimi biseda kalon në sharje dhe ofendime, derisa personi i ofenduar kthehet përsëri dhe ia kërkon ofenduesit të njëjtën gjë – dërgimin e gruas në aeroport.

Vërtetësia e kësaj nuk dihet, por kjo bisedë është shpërndarë shumë në rrjetet sociale.

 

mesazhet

Zjarr Tv Ad