Kërcënimet e Turqisë, krerët e shteteve të Europës Jugore mblidhen me urgjencë në Spanjë

0
84
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Krerët e shteteve dhe qeverive të nëntë vendeve të Evropës Jugore, do të mblidhen me urgjencë në Spanjë.

Ky takim do të zhvillohet në Alicante të Spanjës dhe vjen pas kërcënimeve të vazhdueshme që Turqia po i bën Greqisë ditët e fundit.

Në takim do marrin pjesë krerët e shteteve dhe qeverive së Spanjës, Francës, Italisë, Portugalisë, Qipros, të Maltës, Sllovenisë, Kroacisë dhe Greqisë.

Të pranishëm do të jenë edhe presidenti i Këshillit Evropian Charles Michel dhe Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen.

Zjarr Tv Ad