Këta janë 6 gjyqtarët që kërkojnë një vend në Kushtetuese

0
3

6 kandidatë kanë paraqitur interes dhe kanë aplikuar për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese pas rihapjes së garës nga Kuvendi me 21 gusht të këtij viti.

Prej tyre do të përzgjidhet vetëm një që do të plotësojë  “vakancën e parakohshme” të krijuar për shkak të mbarimit para afatit ligjor të mandatit të Fatos Lulos.

Kandidatët

1.     Ardita Buna Alsula

2.     Ded Kasneci

3.     Klodian Rado

4.     Regleta Panajoti

5.     Shaqir Hasanaj

6.     Vjosa Bodo Mujo