Me kalimin e kohës, ky kufizim shpesh i ndanë kolegët tanë nga familja dhe miqtë nga mendimet tona, kështu që shpesh ndajmë gjëra personale me ta.

Sa më të afërt që të jeni me kolegët tuaj është e rëndësishme që kurrë të mos i ndani disa gjëra:

Detajet e jetës suaj të dashurisë

Është në rregull të shkëmbejmë informacion rreth përvjetorit të martesës, por nëse thoni diçka për jetën seksuale, mashtrimin apo diçka të tillë, do t’i sillni kolegët tuaj në një situatë shumë të pakëndshme. Disa gjëra duhet të qëndrojnë mes jush dhe partnerit tuaj.

Të flisni për kolegët tjerë

Është shumë më mirë të pendoheni që nuk keni thënë asgjë sesa të thoni. Nëse dikush ju nervozon, mos u ankoni rreth tij. Ka lidhje të ndryshme brenda zyrës apo zonës së punës, andaj gjithmonë mbani një sy në atë për të cilën po flisni dhe për çfarë po flisni.

Sa e keni urryer punën tuaj të kaluar

Edhe nëse keni pasur një përvojë vërtet të keqe me punën e mëparshme është shumë e rëndësishme të mos flisni për këtë në punën e re, pasi nënkupton se ju vetëm po ankoheni.