Këto janë shenjat e horoskopit që e kanë të vështirë të kapërcejnë ndarjen

0
32
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Duhet të fajësoni astrologjinë nëse jeni një nga ata njerëz që e kanë shumë të vështirë të kapërcejnë një ndarje.

Dhe kjo sepse shenja juaj e zodiakut ndikon në mënyrën se si e trajtoni përfundimin e një marrëdhënieje.

Për shembull, shenjat e ujit mund të trishtohen shumë dhe pas përfundimit të një lidhjeje ata mendojnë për këtë për një kohë të gjatë ( Gaforre, po flitet për ju).

Megjithatë, këto janë shenjat që e kanë shumë të vështirë të harrojnë një lidhje të kaluar.

Demi

Për Demin, pasi merret një vendim, nuk ka kthim prapa. Marrëdhënia me ish-in mbetet miqësore, por e ftohtë. Nisja e një lidhje të re dashurie do të marrë shumë kohë.

Nëse lidhja përfundon për shkak të tradhtisë, atëherë ndarja do t’i shkaktojë më shumë zemërim, me Demin që do ta ketë të vështirë ta kalojë tradhtinë.

Akrepi

Akrepat e kanë shumë të vështirë të kapërcejnë një ndarje. Nuk ka shumë rëndësi nëse marrëdhënia ishte e mirë apo jo. Akrepat kanë shumë probleme kontrolli dhe kjo është ajo që shpesh i bën ata të “ngecën” në marrëdhëniet e tyre të vjetra. Megjithatë, ata e kuptojnë kur një marrëdhënie nuk funksionon më.

Luani

Luanët janë zakonisht të parët që hedhin hapin tjetër pas ndarjes. Jo domosdoshmërisht sepse e kaluan marrëdhënien e mëparshme, por sepse nuk duan që të tjerët të mendojnë se janë të mërzitur.

Në fund të fundit, ata shumë shpesh vënë në dyshim vendimet e tyre dhe janë në mëduyshje, ose pse i dhanë fund një lidhjeje, ose se pse filluan një marrëdhënie tjetër shumë shpejt.

Sido që të jetë, ndarja i lëndon edhe pse mundohen të tregojnë se janë mirë.

Zjarr Tv Ad