Kjo është femra me këmbët “pistolet”

0
73

Modelja e fitnesit, Natascha Encinosa, fitoi zemrat e mijëra njerëzve në internet, kur postoi një fotografi në Instagram.Modelja e fitnesit, Natascha Encinosa, fitoi zemrat e mijëra njerëzve në internet, kur postoi një fotografi në Instagram.

ImageFOTO GALERI

Encinosa shpërndan rregullisht fotografi në Instagram të trupit të saj, por më 14 shkurt ajo bëri diçka më ndryshe.

Ajo postoi një fotografi, ku e krahasoi veten me Chun Li nga “Street Fighter”, dhe fansat e saj u mahnitën.

Encinosa tregoi se ka këmbë të fuqishme si të Chun Li. Fotografia e saj origjinale u pëlqye 15,000 herë në Instagram.