Meta: Kërkohet një organizim shtetërorhe qytetar

0
20

Presidenti Ilir Meta thotë se situata nga tërmeti në Durrës është dramatike, ndaj sipas tij duhet organizim jo vetëm shtetëror, por edhe mbarëqytetar.

“Sapo vizitova Shtabin e Emergjencës në stadiumin e Durrësit dhe takova shumë familjarë që s’mund të strehohen më në shtëpitë e tyre!

Pasojat e tërmetit në Durrës janë dramatike dhe kërkojnë organizim të jashtëzakonshëm, jo vetëm shtetëror, por mbarëqytetar! Ndaj duke falenderuar institucionet për punën e tyre u apeloj të gjithë sipërmarrësve dhe qytetarëve që mund të ndihmojnë sadopak, të kontribuojnë që mijëra familje të tejkalojnë këtë moment dramatik”, shkruan Meta në Facebook