Kjo foto e para 100 viteve ka diçka misterioze… dhe të frikshme (FOTO)

0
3732
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nëse e shihni këtë fotografi, në pamje të parë nuk ka asgjë të çudtishme, një grup femrash, që kanë pozuar me rrobat e tyre të punës pranë një mulliri në Belfast, në vitin 1900.

Por, nëse shihni me vëmendje, do të dalloni se mbi supin enjërës prej vajzave ka një dorë misterioze… Në këtë zonë prej kohësh flitej për hije dhe fantazma dhe kjo foto mund të jetë një dëshmi për këtë… ose në të kundërt, siç pretendojnë disa, bëhet fjalë për një fotomontazh./java/a.k2-20

Burimi : / Javanews.al


Zjarr Tv Ad