Kjo veshje tregon sa herë prekni një grua pa lejen e saj

0
7

Lëvizja #MeToo frymëzoi një mini-eksperiment mbi bazën e të cilit u krijua një “veshje e respektit” e vogël, atraktive dhe e zgjuar.

Schweppes, në bashkëpunim me agjencinë braziliane Ogilvy, nisi një fushatë të quajtur “Dress For Respect”, në një përpjekje për të përqendruar vëmendjen në ngacmimin seksual të grave në Brazil.

Ata krijuan një fustan që regjistron prekjet dhe kërkuan nga tri vajza atraktive për ta veshur kur ato dolën në një klub nate.