Klevis Balliu: Edi Rama mbush xhepat mbi vuajtjen e qytetarëve dhe policëve

0
23
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një pjesë nga  deklarata e  Balliut

Dua te  shpreh keqardhjen me te  madhe për  te gjithë  protestuesit, qytetar,  që  janë   plagosur, njera  prej tyre është  në  gjëndje  më  të rënde se të tjerat . Ndjej keqardheje gjithashut  sa  pata mundesi  të shikoj dhe disa  efektiv të  policisë  që  janë   dhe ato  po  ashtu  dë mtuar.  Përgjegjsi  për këtë  fatkeqsi ku  u  përplasen  qytetar  të  cilët  protestojnë   për të  drejtën   e tyre  me  polica,  me  efektiv policie  të cilët  janë  të  detyruar të   bëjnë  detyrën  e  tyre.  Pasojat,  plagosjet, dëmet  I  marin qytetaret dhe ploicët, ndërkoh që  Edi Rama  mbush xhepat  mbi  vuajtjen e  të  dyja  palëve

Informacjoni  është  që  janë   shoqeruar  disa  persona.

Drejtor  të  policisë  së shtetit ministri  apo  zevendes/ministri  se nuk  e  dime as se  cfarë  është  po në  krye  Edi  Rama që  është   përgjejgsi  numër  1  që sot  është  dhe  minister  I  brendeshëm  dhe kryeprokuror, ai  zotria  duhet  të  mbaj  përgjegjsi për  këtë  cfarë I  ka  ndodhur  këtyr  njerzve.

Protestuesi  që u  arrestua  ketu ishte  djali  I zonjës  që  është  në  gjëndje  me  të   rënde , e  kishin me  kaq  nxitim për  të  kapur  një  protestues dhe nuk  nxiton  asnjëri  për  të kapur Balilin  dhe  miqtë  e  Balilit, nuk  ngrihet  njeri  per  te arrestuar  kryetrafikantin Tahiri

Janë  nje  llum  I  ngritur  nga një  sistem I  ngritur  nga  vete  Edi  Rama,  sistem I  korrupsionit. Ku  sulmohet  demokracia  sulmohet kushtetuta, ligji dhe  prevalojnë  bandat  e  krimit .

Janë  disa  qytetar te  dëmtuar,  janë  shumë  të  tjerë  të  shoqeruar dhe  I  bej  thirrje  policisë  së  shtetit ti  lirojë  urgjentisht.

Sovrani  do te mari masat  qe  I  takon nëse kjo  qeveri  nuk do te  mari  masa, nuk  do  të  njohi  kushtetuten dhe ta  provojë  të   perballet  me  sovranin.

Dua ti  bej  thirrje  policis  së shtetit  drejtorëve, ministrit te brendshëm,  kreministrit te  japi  urdhrin dhe te liroje  protestuesi.

Zjarr Tv Ad