KLGJ shtyn shqyrtimin e kandidaturës së Sinës për anëtar të GjL/Do të bëhet verifikimi i skualifikimit të tij nga gara e 2017 nga KLGJ-ja

0
1

KLGJ shtyn shqyrtimin e kandidaturës së Daniel Sinës për anëtar të Gjykatës së Lartë.

Ai është kandidat për anëtar të Gjykatës së Lartë nga rradhët e jo gjyqtarëve.

Sina është skualifikuar nga gara për KLGJ në 2017-ën dhe kjo është arsyeja e shtyrjes së shqyrtimit të kandidaturës së tij.

Fillimisht do të bëhet verifikimi i skualifikimit të tij nga gara në 2017.