KLP miraton të hënën listën e kandidatëve për Prokuror të Përgjithshëm

0
1

Këshilli i Lartë i Prokurorisë mblidhet të hënën për të miratuar listën e kandidatëve për pozicionin e Prokurorit të Përgjithshëm.

Do të caktohen cilët kandidatë  plotёsojnё kushtet ligjore pёr tё vazhduar mё tej garёn pas vlerёsimit paraprak.

Për të marrë pjesë në këtë mbledhje janë të ftuar edhe përfaqësues nga Ministria e Drejtësisë,EURALIUS , OPDAT si dhe vёzhgues tё tjerё tё akredituar.