Komisoni Hetimor për Metën, Delvina godet me grafikën e radhës, Manja në ciklin ‘Turpe’…

0
7

Grafisti i mirënjohur Avni Delvina ka ironizuar sot Komisionin Hetimor krijuar për të sulmuar Presidentin e Republikës.

Delvina i ka vënë këtë diçiturë: “Grafike nga cikli “Turpe” dhe ne qender të saj ka kreun e komiosnit Ulsi Manja.

Shikojeni:

Image