Korça gdhihet me temperatura të ulëta, deri në -19 gradë celsius

0
8

Gjatë ditës së sotme në fshatrat e Korçës, temperaturat arrijnë deri në -19  gradë celsius

Temperaturat deri në -19 gradë në Korçë  kanë bërë të pamundur zhvillimin e mësimit në dy shkolla, në fshatin Orman dhe Sheqeras

Këto dy fshatra njihen si pikat më të ftohta në të gjithë Shqipërinë.

Ndërkohë në gjithë shkollat e tjera ka reduktim të orëve të mësimit.