Korrupsioni në burgun 313, GJKKO liron nga qelia drejtorin Eduart Struga, burg për shefin e logjistikës dhe tregtarin

0
97

Drejtori i burgut 313, Eduart Struga i akuzuar nga SPAK për korrupsion është lënë në arrest shtëpie nga Gjykata e Posaçme kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit. Por GJKKO ka lënë në burg shefin e logjistikës së burgut 313, Florin Ahmeti dhe tregtarin Ervin Kërtulli.Eduart Struga së bashku me 2 personat e tjerë u arrestuan 3 ditë më parë dhe dyshohet se janë përfshirë në një skemë korrupsioni me tendera për ushqimet.