Kosovari arrestohet në kufi, i gjetën mbesën në bagazh

0
6

Një burrë është ndaluar në kufirin e Merdarës pasi në bagazhin e tij është gjetur një fëmijë.

Ngjarja u shënua natën mes të shtunës dhe të dielës gjatë kontrollit që policia serbe i ka bërë makinës.

Familjarët e të arrestuarit S.F nga fshati Penuh i Podujevës kanë konfirmuar praa kamerave për klanKosova se djali i tyre kishte tentuar që ilegalisht të dërgonte  mbesën e tij në Serbi, dhe më pas në Gjermani ku jeton e ëma e ndarë nga bashkëshorti.

Familjarët kishin treguar se kishin4 vite që po përpiqeshin të rregullonin dokumentacionin e fëmijës por ishte e pamundur dhe kishin ndërmarrë iniciativën për ta nxjerrë ilegalisht nga Kosova.