KQZ “rrëzon” referendumin për listat e hapura

0
30

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve nuk ka mundur të votojë pro ose kundër referendumit për listat e hapura.

Katër anëtarët e KQZ kërkuan sërish shtyrjen e procesit, ndërsa kryetari i institucionit kërkoi shprehjen me votë pro ose kundër. Situata është konsideruar absurd dhe prej vetë nismëtarëve të referendumit.