Krujë/ Eksploziv në makinë

0
4

Një sasi lënde eksplozive është konstauar në një makinë në fshatin Mallçuk të Krujës. Mësohet se mjeti ishte i parkuar dhe  lënda e dyshuar plasëse nuk ishte aktive. Xhenierët kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe kanë bërë të mundur marrjen nën kontroll të vendit të ngjarjes, duke asgjesuar edhe lëndën plasëse. Policia ka nisur hetimet.