Kryeministri i Australisë postoi një foto, ja detaj që bën të gjithë të ‘tallen’ me të

0
65
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Fotoja familjare tregon kryeministrin të ulur në një piknik me të shoqen dhe dy vajzat. Megjithatë ishte një detaj që binte në sy. Ai kishte përdorur fotoshop për të zbukuruar këpucët e tij, që tashmë janë kaq të zbardhura. Në foton origjinale, atletet e tij janë më të pista.

 

Zjarr Tv Ad