Kryepeshkopi Anastas vizitë në Greqi

0
16
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kryepeshkopi i Tiranës dhe i gjithë Shqipërisë, z. Anastasios, vizitoi këtë mëngjes Kryepeshkopin e Athinës, Ieronymos. Kryepeshkopi i Shqipërisë përshëndeti Kryepeshkopin e Parë të Kryepeshkopatës, Peshkopin e Thespies, z. Symeon. Gjatë bisedës, drejtuesit e kishave ortodokse vunë në dukje vështirësitë, duke bërë thirrje për forcimin e besimit midis tyre për të përballuar vështirësitë. Ieronymos dëshiron që Kryepiskopi i Shqipërisë të jetë ambasadori i vullnetit të mirë për të normalizuar marrëdhëniet e tij me Patriarkun Ekumenik.

 

Zjarr Tv Ad