Kur kafshët tregohen më të ndjeshme se njerëzit (VIDEO)

0
661
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Përmes një video të publikuar në rrjetet sociale do të shikoni se si kafshët janë të ndjeshme dhe herë pas here kërkojnë që të mbrojnë njëra-tjetrën nga vështirësitë.

Kafshët reagojnë shumë ndjeshëm kur bëhet fjalë sidomos për jetën e të vegjëlve dhe jo vetëm deri në rrezikimin e jetës së tyre.

https://www.youtube.com/watch?v=Upb-Eqk3amk

Zjarr Tv Ad