Kursi i këmbimit, stabilizohet euro, rritet paundi dhe dollari

0
25

Monedha europiane e ka nisur javën në vlera të qëndrueshme krahasuar me javën që lamë pas duke vazhduar të blihet edhe këtë të hënë me 123.2 lekë dhe të shitet me 123.8 lekë.

Ndërkaq Paundi britanik është dobësuar me 0.1 pikë në raport me javën e kaluar duke u blerë sot me 135.5 lekë dhe duke u shitur me 136.9 lekë, sipas kursit të këmbimit lokal.