Kurti QUINT’it: Do të komunikojmë ditëve në vijim, protestuesit turma ekstremistësh te dirigjuar nga Beogradi

0
39
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Zyra e kryeministrit ka treguar se çfarë ka biseduar me ambasadorët e QUIN’it, duke njoftuar se do të ketë komunikim në mes Qeverisë dhe QUIN’it për situatën në Veriun e Kosovës.

”Shkas dhe temë kryesore e takimit ishin zhvillimet e fundit në veri të vendit, sidomos veprimet e dhunshme dhe kriminale të protestuesve ekstremistë ndaj Policisë së Kosovës, KFOR-it dhe pjesëtarëve të medieve. Edhe pse në këto grumbullime sot ka edhe protestues paqësorë, kryeministri vlerësoi se këto nuk janë protesta paqësore, por turma ekstremistësh të dirigjuara nga Beogradi zyrtar”, thuhet në njoftimin e zyrës së kryeminsitrit.

Zjarr Tv Ad