Kush janë dy të rinjtë e pla gosur në Elbasan

0
2

Poli cia ka vendosur në rrethim prej afro dy orësh, në banesën e tij shtetasin, Lefter Zhidro, 71 vjeç, pasi ky i fundit i ka kundër shtuar me ar më zja rri. Gjatë përpla sjes me poli cinë, Zhidro, ka pla gosur edhe dy të rinj, Adenour Konaxhiu 21 vjeç dhe Ledio Saraçi 22 vjeç.

Dy të rinj e pla gosur ndodhen për tra jtim në spi talin e Elbasanit.

Zhidro mbahet në rrethim pas një konfl ikti me ish-bashkëshorten dhe vajzën e tij.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen “11 nëntori”, në afërsi të Kthesës së Sarës, ku në një orar ku rruga ka qenë tejet e frekuentuar, kalimtarët kanë dëgjuar një bre shëri të shtë nash e cila ka vijuar prej më shumë se 30 minutash.