Kushëriri pla gos binjakët shqiptar në Itali

0
3

Dy vëllezër 36-vjeçarë me origjinë shqiptare, i pari që jeton në Solferino dhe tjetri në një fshat afër San Cassiano di Cavriana, janë që lluar me thi kë nga një kushëri i tyre në Itali.

Viktori dhe Dritani bëhet me dije se janë që lluar nga personi i quajtur Ardian, që është kushëri i tyre. Ai ka ndalur makinën i ka që lluar me thi kë dhe më pas është larguar.

Dy personat kanë mbetur të plago sur rën dë dhe janë dërguar me urgjencë në spital, sipas dëshmitarëve ata u godi tën në bark.

Policia ka bërë të mundur ndalimin dhe arre-stimin e autorit, pak pas ngjarjes. Akoma nuk dihen arsyet e vërteta të ngjarjes teksa pista kryesore mbetet ajo e ndonjë she rri ba nal.

Binjakët njihen si persona të qetë në zonë dhe këtë e konfirmon edhe kryetari i bashkisë së Solferinos.