Kuvendi zgjedh kryeprokurorin e ri

0
24
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kuvendi i Shqipërisë edhe pse vendi ndodhet në gjendje emergjence, ka vendosur që sot të zgjedhë kryeprokurorin e ri. 101 vota pro, 2 kundër dhe 10 abstenim, Kuvendi ka vendosur të zgjedhë si kryeprokuror të ri, Olsian Çelën.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...