Ky është engjëlli i rënë në Tokë nga Parajsa [FOTO]

0
2470
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Krijesa e quajtur ‘Engjëlli i rënë’ është bërë hit në internet pasi është fotografuar nga mijëra njerëz të cilët më pas e kanë postuar atë në rrjete sociale.
Kjo krijesë në pamje duket të jetë një grua e vjetër e cila ka krahë të pulës të vendosur në shpinë. Përreth saj ndodhen copa të ushqimit për të cilat njerëzit thonë se janë molla dhe bukë.
Por, çfarë është kjo krijesë ‘e çuditshme’? Kjo është një skulpturë shumë reale e krijuar nga artistët Sun Yuan dhe Peng Yu nga Pekini.
Artistët përdorën çelik të panjollosur, rrjetë, xhel silicë dhe tekstil me fije qelqi për të krijuar skulpturën shumë reale.
Bazuar në webfaqen e artistëve, kjo skulpturë është krijuar më 2008, por është bërë e njohur më së shumti kohët e fundit. Disa thonë është e çuditshme, të tjerët thonë se është një mesazh i mirë.
Shikojeni si duket kjo skulpturë:

 

Zjarr Tv Ad