Laç/ Një fëmijë humb jetën nga zjarri

0
3

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Sanxhak të Kurbinit. Zjarri ka përfshirë një banesë në këtë zonë dhe fatkeqësisht ka humbur jetën një fëmijë 3 vjeç. Ngjarja ka ndodhur në shtëpinë e Hakik Çokut. Fëmija është gjetur brenda banesës i pajetë.