LAJM I FUNDIT/ Regjistrimi i PD-së në KQZ për zgjedhjet vendore, Enkelejd Alibeaj ankimon vendimin në KAS

0
90
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

LAJM I FUNDIT/ Regjistrimi i PD-së në KQZ për zgjedhjet vendore, Enkelejd Alibeaj ankimon vendimin në KAS

Alibeaj ka depozituar në Komisionin e Ankesave dhe Sanksionet ankimimin ku ka dhënë dhe sqarimet e tij përsa i përket ngërçit që është krijuar në këtë pikë.

KQZ pretendon se ka mungesë dokumentacioni nga ana e PD-së, ndaj nuk mund të regjistrohet për zgjedhjet vendore.

Vijon…

Zjarr Tv Ad