LAJM I MIRË: Hapet programi i ri Bachelor për studime në gazetari në Universitetin e Vlorës, “Ismail Qemali”

0
29
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Universiteti i Vlorës, “Ismail Qemali” prej këtij viti do të ofrojë për studentët dhe një program të ri studimi Bachelor.

Të gjithë që janë të apasionuar pas medias dhe gazetarisë nuk do të mundohen të vijnë në Universitetin e Tiranës, Elbasanit, Shkodrës apo në Universitete private.

Programi i ri Bachelor do të jetë për Media, Komunikim dhe Trashëgimi Kulturore – në Departamentin e Gjuhë -Letërsisë në Fakultetin e Edukimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Programi ka dy profile:

1. Gazetari dhe Multimedia

2. Trashëgimii kulturore

Vendimi është dhënë nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, vendim i cili mban datën 19 korrik 2021.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...