Lajm i mirë/ Messenger shton opsionin që e duan të gjithë

0
39

Një nga rrjetet më të përdoruara nga përdoruesit e “Facebook”, ka sjellë një opsion të ri.

Massenger më në fund prezantoi risinë që të gjithë përdoruesit e tij po prisnin. Tashmë me anë të këtij opsioni ju do të mund të fshini mesazhet e vjetra për veten dhe për bashkëbiseduesin.

Mesazhet mund të fshihen vetëm 10 minuta pas dërgimit nëpërmjet butonit “Remove for Everyone and Remove for you”.

Të gjithë ju që jeni të interesuar ta keni këtë opsion thjeshtë duhet të përditësoni telefonin tuaj celular. Gjithashtu bëhet e ditur se gjigandi i teknologjisë e ka mundësuar këtë opsion për celularët iOS por edhe për ato Android.

Sigurisht që ekziston edhe opsioni “Remove for you”, pra ju mund të fshini mesazhet vetëm në bisedën tuaj.